Bavaroise poeder bosvruchten van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met bosvruchten smaak te maken. Zeesan Forest Fruit bavarois mix.
THT: 01-04-2021
Recept:
100 g bavaroise poeder bosvruchten, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder bosvruchten met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
- suiker,gelatine,zetmeel,gedroogde zwarte bes,gedroogde framboos,gemodificeerd zetmeel E1414,voedingszuur E330,gedroogde aardbei,aroma,dextrose,zout,extract (vlierbes),kleurstof E162
Inhoud: 100 gram
Artikelnummer | 4448305 |
Omschrijving | bavarois mix Forest Fruit |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Gebruik | 100 g bavaroise poeder , 125 g lauw water, 500 ml slagroom. Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder aardbei met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden. |
Percentage droge stof | 98% |
Voedingswaarde/Analyse
Energetische waarde | 1620 Kj per 100 gram |
Kcal | 388 kcal per 100 gram |
Vet | 0,1 g/100g |
waarvan verzadigd | 0,0 g/100g |
waarvan enkelvoudig onver | 0,1 g/100g |
waarvan meervoudig onverz | 0,0 g/100g |
Koolhydraten | 87,9 g/100g |
waarvan suikers | 79,3 g/100g |
Voedingsvezel | 0,8 g/100g |
Eiwitten | 6,7 g/100g |
Mineralen | 0,8 g/100g |
waarvan natrium | 106,1 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,3 g/100g |
Vocht | 1,7 g/100g |
Fysisch chemische kenmerken
Fysische vorm | grof poeder |
Kleur | paars/rood |
Geur/smaak | bosbes, framboos |