Bavaroise poeder caramel van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met caramel smaak te maken. Zeesan Caramel bavarois mix.
THT: 27-01-2021
Recept:
100 g bavaroise poeder caramel, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder caramel met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
- suiker,gelatine,gecondenseerde magere MELK,lactose [MELK],dextrose,glucosestroop,aroma,botervet [MELK],gekaramelliseerde suiker,emulgator E471,verdikkingsmiddel E417
Inhoud: 100 gram
Artikelnummer | TM4104 |
Omschrijving | bavarois mix caramel |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Gebruik | 100 g bavaroise poeder , 125 g lauw water, 500 ml slagroom. Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder aardbei met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden. |
Percentage droge stof | 96% |
Voedingswaarde/Analyse
Energetische waarde | 1634 Kj per 100 gram |
Kcal | 391 kcal per 100 gram |
Vet | 2,3 g/100g |
waarvan verzadigd | 1,7 g/100g |
waarvan enkelvoudig onver | 0,5 g/100g |
waarvan meervoudig onverz | 0,1 g/100g |
Koolhydraten | 80,9 g/100g |
waarvan suikers | 74,9 g/100g |
Voedingsvezel | 0,8 g/100g |
Eiwitten | 11,2 g/100g |
Mineralen | 0,7 g/100g |
waarvan natrium | 64,6 mg/100g |
Zout (natrium x 2,5) | 0,2 g/100g |
Vocht | 3,8 g/100g |
Fysisch chemische kenmerken
Fysische vorm | poeder |
Kleur | crème |
Geur/smaak | toffee |