Met de mix van Zeelandia chocolade bavarois maak je op eenvoudige wijze een verrukkelijke bavaroise met chocolade smaak. Geschikt voor vele doeleinden, zoals in gebak, als lekker, fris dessert of als taartvulling.
Recept: 100 g bavaroise poeder chocolade, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.
Bereiding:
Klop de slagroom lobbig (zoals yoghurt). Meng de bavaroise poeder met het water en spatel het mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.
Ingrediënten:
Suiker, magere cacaopoeder, gelatine, gekaramelliseerde suiker, zout, aroma.
Inhoud: 8 x 500 gram
LET OP: Dit is geen standaard voorraad product, hoewel wij proberen het op voorraad te hebben. Levertijd is max. 1 week, afhankelijk van de dag van bestelling. De levertijd kunt u altijd even opvragen.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1579 Kj / 378 Kcal |
Vetten | 2,1 g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 1,3 g |
Koolhydraten | 73,7 g |
- Waarvan suikers | 69,8 g |
Vezels | 6,6 g |
Eiwitten | 12,5 g |
Zout | 0,2 g |