Merk: Zeelandia
Model: TM-4108
Beschikbaarheid: 40

Aantal

Het minimum te bestellen aantal is 3

Bavaroise poeder kwark yoghurt van Zeelandia grondstof om een lekker, fris dessert of taartvulling met kwark yoghurt smaak te maken. Zeesan Kwark Yoghurt bavarois mix.

Recept:

100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Ingrediënten:

  • suiker,magere kwarkpoeder [MELK],dextrose,gemodificeerd zetmeel E1414,gelatine,yoghurtpoeder [MELK],aroma,voedingszuur E330,zout (0,2 %)

Inhoud: 100 gram

ArtikelnummerTM-4108
Omschrijvingbavaroise poeder Curd/Yoghurt
 Ingrediënten [allergeen]
  • suiker
  • magere kwarkpoeder [MELK]
  • dextrose
  • gemodificeerd zetmeel E1414
  • gelatine
  • yoghurtpoeder [MELK]
  • aroma
  • voedingszuur E330
  • zout (0,2 %)
Gebruik

100 g bavaroise poeder kwark yoghurt, 125 g lauw water, 500 ml slagroom.

Klop de slagroom lobbig. Meng de Bavaroise poeder kwark yoghurt met het water en spatel dit mengsel direct door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven. Kan ingevroren worden.

Percentage droge stof97%

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde1579 Kj per 100 gram
Kcal378 kcal per 100 gram
Vet0,3 g/100g
waarvan verzadigd0,2 g/100g
waarvan enkelvoudig onver0,1 g/100g
waarvan meervoudig onverz0,0 g/100g
Koolhydraten77,0 g/100g
waarvan suikers68,7 g/100g
Voedingsvezel0,1 g/100g
Eiwitten13,9 g/100g
Mineralen2,6 g/100g
waarvan natrium114,1 mg/100g
Zout (natrium x 2,5)0,3 g/100g
Vocht3,0 g/100g

Fysisch chemische kenmerken

Fysische vormpoeder
Kleurwit
Geur/smaakkwark/yoghurt


LeDa Lijst


OmschrijvingAanwezig
1.Gluten-
1.1Tarwe-
1.2Rogge-
1.3Gerst-
1.4Haver-
1.5Spelt-
1.6Kamut-
2.Schaaldieren-
3.Ei-
4.Vis-
5.Pinda's-
6.Soja-
7.Melk+
8.Noten-
8.1Amandelen-
8.2Hazelnoten-
8.3Walnoten-
8.4Cashewnoten-
8.5Pecannoten-
8.6Paranoten-
8.7Pistachenoten-
8.8Macadamianoten-
9.Selderij-
10.Mosterd-
11.Sesam-
12.Sulfiet (E220 t/m E228)-
13.Lupine-
14.Weekdieren-

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren