De Tasty Me Red velvet cake mix is de perfecte basis voor een Red velvet cake of Red velvet cupcakes.
Glutenvrij - lactosevrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Meng 2500g mix, 875g (room)boter en 1250g eieren (25 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 875g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm. Baktijd (midden van de oven):45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: Baktijd 30-35 minuten.
Ingredienten:
Suiker, rijstmeel, zetmeel (maïs), bevochtigingsmiddel: E420; rijstzetmeel; emulgatoren: E471 (plantaardig), E475; cacaopoeder, rijsmiddelen: E450, E500; zuurteregelaar: E575; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zout, kleurstof: E129*. Kan de activiteit en aandacht van kinderen negatief beïnvloeden. Kan bevatten: eiwitten van melk, eieren, soja en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per 100G:
Energie in KJ 1550kJ
Energie in Kcal 365kcal
Vetten 1,2g
Verzadigde vetzuren 0,3g
Koolhydraten 86g
Koolhydraten (suikers) 44g
Eiwitten 2,4g
Zout 0,60g
Gewicht: 2,5kg
Glutenvrij: Ja
Lactosevrij: Ja